Soalan Lazim & Banyak Lagi

Dapatkan bantuan dengan akaun anda atau semak jawapan pada pasaran dan produk tertentu.

Adakah saya perlu melengkapkan KYC saya untuk memulakan dagangan?

Ya. Namun begitu, anda boleh membuka akaun dagangan langsung dan mendepositkan sehingga $2,000 (atau setara), tanpa melengkapkan proses pengesahan KYC sepenuhnya. Walau bagaimanapun, untuk membolehkan anda berdagang dan mengeluarkan dana, anda perlu melengkapkan KYC anda.

Mengapa saya memerlukan KYC?

FXGT.com beroperasi dalam skop syarikat yang diberi kuasa dan dikawal oleh Financial Sector Conduct Authority (FSCA) di Afrika Selatan, Financial Services Authority (FSA) di Seychelles, Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) (hanya untuk pelanggan institusi), dan CySEC (hanya untuk pelanggan institusi).

Sebagai entiti yang dikawal selia, kami mematuhi dan beroperasi mengikut arahan yang berkaitan, termasuk pengumpulan dokumentasi yang mencukupi daripada pelanggan kami berkaitan KYC (Kenali Pelanggan Anda).

Keutamaan kami ialah keselamatan akaun dan dana pelanggan. Peraturan yang tepat memastikan usaha sewajarnya disediakan untuk syarikat, pelanggan dan rakan kongsi kami.

Apakah maklumat yang perlu saya sediakan untuk keperluan KYC?

Langkah 1:
Anda perlu memberikan butiran berikut, seperti yang dibentangkan dalam dokumen rasmi anda:
Nama pertama
Nama tengah (wajib jika berkenaan)
Nama akhir
Jantina
Tarikh Lahir
Kewarganegaraan
Kod Negara dan Nombor Perhubungan
ID cukai (jika berkenaan)

Langkah 2:
Anda perlu melengkapkan Soal Selidik Maklumat Peribadi, yang mengesahkan perkara di bawah:

 • Jika anda berumur 18 tahun ke atas
 • Jika anda adalah Warganegara AS untuk Tujuan Cukai
 • Jika anda adalah Orang Terdedah Politik (PEP)
 • Maklumat Pelabur Anda

Langkah 3:
Anda kemudiannya perlu memilih:

 • Bukti negara pengeluar pengenalan diri
 • Jenis dokumen

Setelah anda membuat pilihan di atas, anda boleh meneruskan dengan memuat naik dokumen Bukti Pengenalan Diri.

Sila pastikan imej tersebut jelas (imej yang sedikit kabur tidak diterima) dan tiada tepi terputus. Format dan saiz yang diterima: 50 MB - jpeg, jpg, png, pdf, mp4, webm dan mov

Langkah 4:
Anda perlu mengisi alamat rumah anda dan memuat naik dokumen Bukti Alamat (POA).
Dokumen diterima sebagai POA (pilih satu):

i. Bil utiliti seperti bil elektrik, bil air, bil gas, bil telefon talian tetap, bil TV/internet, bil cukai pihak berkuasa tempatan, cukai hartanah, yuran perbandaran dan dokumen insurans rumah termasuk nama penuh anda, alamat penuh kediaman, nama penuh institusi/pihak berkuasa yang mengeluarkan dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

ii. Penyata bank/pengesahan bank yang menunjukkan nama penuh anda, alamat kediaman penuh, logo atau cop bank yang jelas dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

iii. Sijil pemastautin yang dikeluarkan oleh majlis perbandaran tempatan, balai polis dsb. yang merangkumi nama penuh anda, alamat kediaman penuh, nama penuh pihak berkuasa yang mengeluarkan dan cop jelas pihak berkuasa yang mengeluarkan dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

iv. Afidavit yang menunjukkan nama penuh anda, alamat penuh kediaman, tandatangan dan cop notari awam atau pegawai awam dan/atau mana-mana dokumen lain yang dikeluarkan oleh Kerajaan yang merangkumi maklumat dan tarikh pengeluaran yang dinyatakan di atas yang mestilah tidak lebih daripada 6 bulan.

Langkah 5:
Setelah semua perkara di atas disahkan, kami akan memproses data yang anda berikan.

Sila ambil perhatian bahawa untuk sesetengah wilayah, anda perlu melengkapkan langkah penyerahan swafoto sebelum mengesahkan data anda.

Adakah terdapat had masa untuk melengkapkan KYC?

Ya. Sebaik sahaja anda mendaftar, menerima Terma & Syarat dan Dasar Privasi, dan membuat deposit awal anda, anda akan diberi tempoh 30 hari untuk melengkapkan proses pengesahan KYC dan mula berdagang pada akaun anda. 

Jika anda tidak melengkapkan KYC dalam tempoh 30 hari dari deposit pertama anda, akaun anda akan ditamatkan secara automatik dan dana akan dikembalikan kepada sumber asal.

Apakah Pemilikan Kaedah Pembayaran (MOP) & mengapa kami memerlukannya?

MOP ialah dokumen yang membuktikan bahawa individu yang mendaftar dan berhasrat untuk menggunakan platform kami untuk berdagang memiliki kaedah pembayaran khusus yang digunakan untuk mendepositkan dana ke akaun yang sepadan.

Ia dikehendaki oleh pengawal selia berhubung dengan dasar AML (anti-pengubahan wang haram).

Skop MOP adalah keselamatan dana.

Apakah jenis dokumen yang diperlukan untuk melengkapkan MOP saya?

Deposit melalui Kad Debit/Kredit:

 • bahagian hadapan kad anda yang menunjukkan nama penuh (mesti sepadan dengan nama akaun pelanggan)
 • nama bank yang mengeluarkan
 • hanya empat (4) digit terakhir nombor Kad Kredit mesti ditunjukkan (selebihnya hendaklah disembunyikan)
 • bahagian belakang kad anda menunjukkan tandatangan

Deposit melalui Dompet Kripto:

Tidak perlu mengemukakan sebarang dokumen tambahan.

Deposit melalui Dompet:

Kebanyakan dompet mempunyai proses KYC yang tersendiri, oleh itu selagi alamat e-mel yang digunakan untuk pendaftaran sepadan dengan alamat e-mel yang anda gunakan untuk membuka akaun dompet, kami tidak memerlukan sebarang dokumentasi tambahan.

Sekiranya alamat e-mel tidak sepadan seperti yang dinyatakan di atas, anda perlu memuat naik melalui portal pelanggan dan memberikan bukti pemilikan akaun, tangkapan skrin dompet yang mengandungi nama penuh dan alamat e-mel anda.

Apabila jumlah deposit mencapai jumlah tertentu, anda mungkin diminta untuk memberikan sumber dana iaitu penyata bank atau slip gaji yang menunjukkan kapasiti pendapatan relatif aktiviti deposit semasa anda.

Deposit melalui Bank wire:

Penyata bank yang sah dan semasa yang dikeluarkan di bawah nama anda dan menunjukkan rekod 3 bulan lepas.

Berapa lama masa yang diambil untuk mengesahkan akaun saya?

Selepas memuat naik dokumen yang berkaitan, kami akan menyemak profil dan dokumen anda untuk memastikan semuanya teratur. Semakan ini mungkin mengambil masa sehingga 24 jam.

Sila ambil perhatian bahawa jika maklumat yang diberikan tidak memenuhi keperluan yang diperlukan, anda akan dimaklumkan menerusi e-mel bahawa anda perlu mengesahkan beberapa maklumat.

Sebaik sahaja anda mengklik 'Sahkan akaun saya', anda akan dihalakan ke halaman Pengesahan Akaun, agar anda boleh mengemas kini data yang diperlukan.

Tiket ke portal pelanggan anda dan proses mungkin mengambil masa yang lebih lama.

Apa yang perlu saya lakukan jika saya menerima mesej ralat semasa memuat naik dokumen saya?

Sila semak sama ada saiz dan/atau format fail memenuhi keperluan kami.

Format dan saiz yang diterima: 50 MB - jpeg, jpg, png, pdf, mp4, webm dan mov

Sebagai alternatif, jika anda masih menghadapi masalah, sila buka tiket dari Portal Pelanggan anda.

Jika status KYC tidak berubah dalam masa 24 jam selepas menghantar dokumen anda, sila hubungi pasukan Sokongan kami melalui live chat atau buat tiket melalui Pusat Sokongan pada Portal Pelanggan.

Apa yang perlu saya lakukan sekiranya dokumen saya tidak diluluskan?

Jika dokumen anda tidak diluluskan, anda akan dimaklumkan menerusi e-mel bahawa anda perlu mengesahkan beberapa maklumat.

Sebaik sahaja anda klik "Sahkan akaun saya", anda akan dihalakan ke halaman Pengesahan Akaun, di mana anda boleh melihat sebab mengapa permohonan anda ditolak, serta langkah seterusnya yang perlu diambil untuk mengesahkan akaun anda.

Apakah sebab yang paling biasa untuk penolakan dokumen KYC?

Sebab yang paling biasa untuk penolakan dokumen KYC ialah:

 • Ketidakkonsistenan maklumat; Maklumat yang diberikan dalam soal selidik tidak sepadan dengan maklumat pada dokumen.
 • Dokumen tidak sah; Dokumen tidak memenuhi keperluan iaitu dokumen pihak ketiga, POA dengan alamat yang tidak lengkap, dokumen lama, dsb.
 • Dokumen palsu; Penggunaan perisian penyuntingan foto untuk mengubah suai dokumen adalah dilarang.

Bolehkah saya mengemas kini maklumat peribadi saya?

Item berikut boleh dikemas kini selepas pengesahan akaun.

 • Nama panggilan
 • Alamat emel kedua
 • Pemilihan bahasa
 • Zon masa
 • Kata laluan

Anda boleh melaraskan butiran peribadi lain (seperti alamat rumah, mobile, maklumat pelabur, dll.) hanya dengan membuat tiket melalui Pusat Sokongan pada Portal Pelanggan.

Anda boleh menambah e-mel kedua sebagai tambahan kepada alamat e-mel utama anda. Jika anda ingin mengubah e-mel kedua kepada alamat e-mel utama anda, sila buat tiket dan hubungi kami melalui Pusat Sokongan di Portal Pelanggan.

Dalam kes mengemas kini alamat kediaman anda, perubahan yang boleh dilakukan bergantung pada status proses pengesahan KYC anda. Kami hanya boleh meminda butiran peribadi anda jika status KYC adalah 'Maklumat Separa Dihantar' atau 'Tidak Disahkan'. Untuk mengesahkan perubahan, anda perlu memberikan Bukti Alamat (POA) baharu.

Adakah timbul masalah jika dokumen saya bukan dalam bahasa Inggeris?

Kami boleh membantu anda berkenaan dokumen yang bukan dalam bahasa Inggeris selagi ia sah, dan memenuhi keperluan KYC yang diperlukan.

Bolehkah saya membuka akaun Korporat? Jika ya, apakah yang perlu saya lakukan untuk mengesahkan akaun ini?

Ya, adalah mungkin untuk membuka satu akaun korporat bagi setiap entiti perundangan. Setiap pendaftaran akaun mestilah mempunyai kelayakan log masuk yang berbeza (alamat e-mel).
Dokumen yang perlu anda sediakan ialah:

 1. Terkini (sehingga 3 bulan) Sijil kedudukan baik atau terkini (sehingga 3 bulan) Penyata Bank atas nama Entiti Perundangan.
 2. Terkini (sehingga 6 bulan) Dokumen Korporat Entiti Perundangan, termasuk:
  a. Perakuan Pemerbadanan
  b. Sijil Pengarah
  c. Sijil Pemegang Saham
  d. Sijil Alamat Berdaftar
 3. Memorandum dan Tataurusan Pertubuhan Syarikat.
 4. Resolusi yang ditandatangani Lembaga Pengarah Entiti Perundangan untuk pembukaan akaun dan pemberian kuasa kepada mereka yang akan mengendalikannya. Anda boleh mencari dan memuat turun pada halaman Pengesahan Akaun.
 5. Pengisytiharan yang Ditandatangani Pemilik Manfaat Tertinggi. Anda boleh mencari dan memuat turun pada halaman Pengesahan Akaun.
 6. Bukti Pengenalan Diri kesemua Pengarah, Pemilik Utama Faedah (yang memegang lebih daripada 10%) dan Pengurus Akaun.
 7. Bukti Alamat kesemua Pengarah, Pemilik Utama Faedah (yang memegang lebih daripada 10%) dan Pengurus Akaun.
Semua Topik

Pengesahan KYC

Adakah saya perlu melengkapkan KYC saya untuk memulakan dagangan?

Ya. Namun begitu, anda boleh membuka akaun dagangan langsung dan mendepositkan sehingga $2,000 (atau setara), tanpa melengkapkan proses pengesahan KYC sepenuhnya. Walau bagaimanapun, untuk membolehkan anda berdagang dan mengeluarkan dana, anda perlu melengkapkan KYC anda.

Mengapa saya memerlukan KYC?

FXGT.com beroperasi dalam skop syarikat yang diberi kuasa dan dikawal oleh Financial Sector Conduct Authority (FSCA) di Afrika Selatan, Financial Services Authority (FSA) di Seychelles, Vanuatu Financial Services Commission (VFSC) (hanya untuk pelanggan institusi), dan CySEC (hanya untuk pelanggan institusi).

Sebagai entiti yang dikawal selia, kami mematuhi dan beroperasi mengikut arahan yang berkaitan, termasuk pengumpulan dokumentasi yang mencukupi daripada pelanggan kami berkaitan KYC (Kenali Pelanggan Anda).

Keutamaan kami ialah keselamatan akaun dan dana pelanggan. Peraturan yang tepat memastikan usaha sewajarnya disediakan untuk syarikat, pelanggan dan rakan kongsi kami.

Apakah maklumat yang perlu saya sediakan untuk keperluan KYC?

Langkah 1:
Anda perlu memberikan butiran berikut, seperti yang dibentangkan dalam dokumen rasmi anda:
Nama pertama
Nama tengah (wajib jika berkenaan)
Nama akhir
Jantina
Tarikh Lahir
Kewarganegaraan
Kod Negara dan Nombor Perhubungan
ID cukai (jika berkenaan)

Langkah 2:
Anda perlu melengkapkan Soal Selidik Maklumat Peribadi, yang mengesahkan perkara di bawah:

 • Jika anda berumur 18 tahun ke atas
 • Jika anda adalah Warganegara AS untuk Tujuan Cukai
 • Jika anda adalah Orang Terdedah Politik (PEP)
 • Maklumat Pelabur Anda

Langkah 3:
Anda kemudiannya perlu memilih:

 • Bukti negara pengeluar pengenalan diri
 • Jenis dokumen

Setelah anda membuat pilihan di atas, anda boleh meneruskan dengan memuat naik dokumen Bukti Pengenalan Diri.

Sila pastikan imej tersebut jelas (imej yang sedikit kabur tidak diterima) dan tiada tepi terputus. Format dan saiz yang diterima: 50 MB - jpeg, jpg, png, pdf, mp4, webm dan mov

Langkah 4:
Anda perlu mengisi alamat rumah anda dan memuat naik dokumen Bukti Alamat (POA).
Dokumen diterima sebagai POA (pilih satu):

i. Bil utiliti seperti bil elektrik, bil air, bil gas, bil telefon talian tetap, bil TV/internet, bil cukai pihak berkuasa tempatan, cukai hartanah, yuran perbandaran dan dokumen insurans rumah termasuk nama penuh anda, alamat penuh kediaman, nama penuh institusi/pihak berkuasa yang mengeluarkan dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

ii. Penyata bank/pengesahan bank yang menunjukkan nama penuh anda, alamat kediaman penuh, logo atau cop bank yang jelas dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

iii. Sijil pemastautin yang dikeluarkan oleh majlis perbandaran tempatan, balai polis dsb. yang merangkumi nama penuh anda, alamat kediaman penuh, nama penuh pihak berkuasa yang mengeluarkan dan cop jelas pihak berkuasa yang mengeluarkan dan tarikh pengeluaran yang mestilah tidak melebihi 6 bulan.

iv. Afidavit yang menunjukkan nama penuh anda, alamat penuh kediaman, tandatangan dan cop notari awam atau pegawai awam dan/atau mana-mana dokumen lain yang dikeluarkan oleh Kerajaan yang merangkumi maklumat dan tarikh pengeluaran yang dinyatakan di atas yang mestilah tidak lebih daripada 6 bulan.

Langkah 5:
Setelah semua perkara di atas disahkan, kami akan memproses data yang anda berikan.

Sila ambil perhatian bahawa untuk sesetengah wilayah, anda perlu melengkapkan langkah penyerahan swafoto sebelum mengesahkan data anda.

Adakah terdapat had masa untuk melengkapkan KYC?

Ya. Sebaik sahaja anda mendaftar, menerima Terma & Syarat dan Dasar Privasi, dan membuat deposit awal anda, anda akan diberi tempoh 30 hari untuk melengkapkan proses pengesahan KYC dan mula berdagang pada akaun anda. 

Jika anda tidak melengkapkan KYC dalam tempoh 30 hari dari deposit pertama anda, akaun anda akan ditamatkan secara automatik dan dana akan dikembalikan kepada sumber asal.

Apakah Pemilikan Kaedah Pembayaran (MOP) & mengapa kami memerlukannya?

MOP ialah dokumen yang membuktikan bahawa individu yang mendaftar dan berhasrat untuk menggunakan platform kami untuk berdagang memiliki kaedah pembayaran khusus yang digunakan untuk mendepositkan dana ke akaun yang sepadan.

Ia dikehendaki oleh pengawal selia berhubung dengan dasar AML (anti-pengubahan wang haram).

Skop MOP adalah keselamatan dana.

Apakah jenis dokumen yang diperlukan untuk melengkapkan MOP saya?

Deposit melalui Kad Debit/Kredit:

 • bahagian hadapan kad anda yang menunjukkan nama penuh (mesti sepadan dengan nama akaun pelanggan)
 • nama bank yang mengeluarkan
 • hanya empat (4) digit terakhir nombor Kad Kredit mesti ditunjukkan (selebihnya hendaklah disembunyikan)
 • bahagian belakang kad anda menunjukkan tandatangan

Deposit melalui Dompet Kripto:

Tidak perlu mengemukakan sebarang dokumen tambahan.

Deposit melalui Dompet:

Kebanyakan dompet mempunyai proses KYC yang tersendiri, oleh itu selagi alamat e-mel yang digunakan untuk pendaftaran sepadan dengan alamat e-mel yang anda gunakan untuk membuka akaun dompet, kami tidak memerlukan sebarang dokumentasi tambahan.

Sekiranya alamat e-mel tidak sepadan seperti yang dinyatakan di atas, anda perlu memuat naik melalui portal pelanggan dan memberikan bukti pemilikan akaun, tangkapan skrin dompet yang mengandungi nama penuh dan alamat e-mel anda.

Apabila jumlah deposit mencapai jumlah tertentu, anda mungkin diminta untuk memberikan sumber dana iaitu penyata bank atau slip gaji yang menunjukkan kapasiti pendapatan relatif aktiviti deposit semasa anda.

Deposit melalui Bank wire:

Penyata bank yang sah dan semasa yang dikeluarkan di bawah nama anda dan menunjukkan rekod 3 bulan lepas.

Berapa lama masa yang diambil untuk mengesahkan akaun saya?

Selepas memuat naik dokumen yang berkaitan, kami akan menyemak profil dan dokumen anda untuk memastikan semuanya teratur. Semakan ini mungkin mengambil masa sehingga 24 jam.

Sila ambil perhatian bahawa jika maklumat yang diberikan tidak memenuhi keperluan yang diperlukan, anda akan dimaklumkan menerusi e-mel bahawa anda perlu mengesahkan beberapa maklumat.

Sebaik sahaja anda mengklik 'Sahkan akaun saya', anda akan dihalakan ke halaman Pengesahan Akaun, agar anda boleh mengemas kini data yang diperlukan.

Tiket ke portal pelanggan anda dan proses mungkin mengambil masa yang lebih lama.

Apa yang perlu saya lakukan jika saya menerima mesej ralat semasa memuat naik dokumen saya?

Sila semak sama ada saiz dan/atau format fail memenuhi keperluan kami.

Format dan saiz yang diterima: 50 MB - jpeg, jpg, png, pdf, mp4, webm dan mov

Sebagai alternatif, jika anda masih menghadapi masalah, sila buka tiket dari Portal Pelanggan anda.

Jika status KYC tidak berubah dalam masa 24 jam selepas menghantar dokumen anda, sila hubungi pasukan Sokongan kami melalui live chat atau buat tiket melalui Pusat Sokongan pada Portal Pelanggan.

Apa yang perlu saya lakukan sekiranya dokumen saya tidak diluluskan?

Jika dokumen anda tidak diluluskan, anda akan dimaklumkan menerusi e-mel bahawa anda perlu mengesahkan beberapa maklumat.

Sebaik sahaja anda klik "Sahkan akaun saya", anda akan dihalakan ke halaman Pengesahan Akaun, di mana anda boleh melihat sebab mengapa permohonan anda ditolak, serta langkah seterusnya yang perlu diambil untuk mengesahkan akaun anda.

Apakah sebab yang paling biasa untuk penolakan dokumen KYC?

Sebab yang paling biasa untuk penolakan dokumen KYC ialah:

 • Ketidakkonsistenan maklumat; Maklumat yang diberikan dalam soal selidik tidak sepadan dengan maklumat pada dokumen.
 • Dokumen tidak sah; Dokumen tidak memenuhi keperluan iaitu dokumen pihak ketiga, POA dengan alamat yang tidak lengkap, dokumen lama, dsb.
 • Dokumen palsu; Penggunaan perisian penyuntingan foto untuk mengubah suai dokumen adalah dilarang.

Bolehkah saya mengemas kini maklumat peribadi saya?

Item berikut boleh dikemas kini selepas pengesahan akaun.

 • Nama panggilan
 • Alamat emel kedua
 • Pemilihan bahasa
 • Zon masa
 • Kata laluan

Anda boleh melaraskan butiran peribadi lain (seperti alamat rumah, mobile, maklumat pelabur, dll.) hanya dengan membuat tiket melalui Pusat Sokongan pada Portal Pelanggan.

Anda boleh menambah e-mel kedua sebagai tambahan kepada alamat e-mel utama anda. Jika anda ingin mengubah e-mel kedua kepada alamat e-mel utama anda, sila buat tiket dan hubungi kami melalui Pusat Sokongan di Portal Pelanggan.

Dalam kes mengemas kini alamat kediaman anda, perubahan yang boleh dilakukan bergantung pada status proses pengesahan KYC anda. Kami hanya boleh meminda butiran peribadi anda jika status KYC adalah 'Maklumat Separa Dihantar' atau 'Tidak Disahkan'. Untuk mengesahkan perubahan, anda perlu memberikan Bukti Alamat (POA) baharu.

Adakah timbul masalah jika dokumen saya bukan dalam bahasa Inggeris?

Kami boleh membantu anda berkenaan dokumen yang bukan dalam bahasa Inggeris selagi ia sah, dan memenuhi keperluan KYC yang diperlukan.

Bolehkah saya membuka akaun Korporat? Jika ya, apakah yang perlu saya lakukan untuk mengesahkan akaun ini?

Ya, adalah mungkin untuk membuka satu akaun korporat bagi setiap entiti perundangan. Setiap pendaftaran akaun mestilah mempunyai kelayakan log masuk yang berbeza (alamat e-mel).
Dokumen yang perlu anda sediakan ialah:

 1. Terkini (sehingga 3 bulan) Sijil kedudukan baik atau terkini (sehingga 3 bulan) Penyata Bank atas nama Entiti Perundangan.
 2. Terkini (sehingga 6 bulan) Dokumen Korporat Entiti Perundangan, termasuk:
  a. Perakuan Pemerbadanan
  b. Sijil Pengarah
  c. Sijil Pemegang Saham
  d. Sijil Alamat Berdaftar
 3. Memorandum dan Tataurusan Pertubuhan Syarikat.
 4. Resolusi yang ditandatangani Lembaga Pengarah Entiti Perundangan untuk pembukaan akaun dan pemberian kuasa kepada mereka yang akan mengendalikannya. Anda boleh mencari dan memuat turun pada halaman Pengesahan Akaun.
 5. Pengisytiharan yang Ditandatangani Pemilik Manfaat Tertinggi. Anda boleh mencari dan memuat turun pada halaman Pengesahan Akaun.
 6. Bukti Pengenalan Diri kesemua Pengarah, Pemilik Utama Faedah (yang memegang lebih daripada 10%) dan Pengurus Akaun.
 7. Bukti Alamat kesemua Pengarah, Pemilik Utama Faedah (yang memegang lebih daripada 10%) dan Pengurus Akaun.